Aylas sång från en luftballong

Av Klas Backman och Ayla Kabaca

Kretsteatern

Kom och sjung med oss för allt vad tygen håller. Sjung så högt du orkar, så flamsigt du vill eller så fint du kan. Den enda regeln är att vi har roligt. Sing-along-konserten leds av Ayla – poppis bland barn och känd från Barnkanalen. Sväng med på en sångfest som garanterat smittar alla familjens medlemmar med musikglädje.

Aylas sång från en luftballong är en interaktiv familjekonsert som bjuder upp till upptäckarlust, lek och tonsatt humor. Häng med när Ayla och hennes tremannaband ger sig ut bland melodier som kryssar mellan allt från Beethoven till kattvisor och astronauter. Och bäst av allt – alla får vara med!

Familjekonserten en passar barn från 4 år. I sällskap av lekfulla vuxna.

OM AYLA KABACA

Programledaren, sångerskan och skådespelaren Ayla Kabaca är känd för många barn genom sitt arbete på bland annat SVT’s Barnkanalen, Konserthuset och Skansen. Ayla Kabaca har bland annat belönats med Alfons-Bokalen för sina insatser inom barnkultur.

OM LÅTARNA

I föreställningen sjunger vi klassiska barnlåtar som Vi är bollarDu käre lille Snickerbo, Hjulen på bussen, Min hatt den har tre kanter och Apans sång. Nu finns skivan med alla låtar från Aylas sång från en luftballong på Spotify!

Aylas sång från en luftballong

Scen

Speltid

0:50 h, ingen paus