×
En del av Stockholms stad
Vällingby
Tala Med tillsammans med StreetGäris
Foto: Ailin Mi

Arkiverat evenemang:

TALA MED

En lyssnarserie med Streetgäris


Fri Entré


Tala med är en lyssnarserie där de som berörs av ämnet får forma samtalet. För att på en trygg plattform prata om frågor som ofta lyfts och diskuteras av andra, men sällan av de berörda.

TALA MED

Det är nu valår och vi vill utmana samtalet. Nu är det viktigare än någonsin att vi vågar prata med varandra och det gör vi genom att lära oss att lyssna och genom att skapa trygga plattformar där intresset för samtalet är genuint.
Föreningen StreetGäris och Kulturhuset Stadsteatern Vällingby bjuder in till en lyssnarserie där vi vill lyfta personer som det ofta talas om men som det sällan talas med. Vi tror på att lyssna och lära för att skapa förståelse och gemenskap. Förstår vi varandra är de lättare att kämpa för varandras rätt att leva, tillsammans, i det öppna demokratiska samhälle vi strävar efter.

Nästa samtal: Info kommer inom kort.

Tidigare samtal: Unga feminister i orten 23 oktober, Våra mammor i orten 6 november, Rätten till våra kroppar 4 december, Att vara jude i Sverige i dag 19 februari, Att vara rom i Sverige i dag 18 mars, Att ha gått i skola i orten 29 augusti.  

Samtalet livesänds på StreetGäris Faceboksida samt filmas och läggs upp i efterhand på youtube. Vi avslutar alltid sändningen efter 45 minuter då publiken bjuds in att ställa frågor.