Vällingby
Trappan Vällingby
Foto: Petra Hellberg

OM OSS

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby ligger i Medborgarhuset Trappan vid Vällingby torg. I huset kommer publiken att få ta del av scenkonst med fokus på teater och dans. Med stark lokalförankring och fokus på unga vuxna vill vi bli en angelägenhet för alla västerortsbor.

I Kulturhuset Stadsteatern Vällingby finns en scen på bottenplan som rymmer cirka 70 personer beroende på arrangemang. Våning två och tre har har två mindre salar där vi bland annat kommer att hålla Megashop som är en öppen dansträning med fokus på streetdance-kulturen.

Kultur- och medborgarhusföreningen Trappan kommer att ha ett tätt samarbete med Kulturhuset Stadsteatern Vällingby. De kommer att ha en mängd olika arrangemang i huset. Mer info finner du på deras webb.