×
En del av Stockholms stad
Fasad

Uthyrning

Kulturhuset Stadsteatern har för närvarande stängt på grund av renovering fram till hösten 2020. Inga lokaler finns för uthyrning under denna period!

Vi kan erbjuda flera olika lokaler till uthyrning som StudionHörsalen, Foajé 3Klarabiografen och våra gallerier. Lokalerna kan användas till möten, konferenser, events, mässor och mingel. Våra lokaler är tillgängliga för alla.

Kombinera det egna arrangemanget med teater, konst, design, litteratur, musik, dans eller film. För en uppskattad paus eller ett trevligt avslut på dagen. Kulturhuset invigdes 1974 och arkitekten Peter Celsings vision var ”ett kulturens vardagsrum” tillgängligt för alla.

Det gäller fortfarande.

Välkommen!

För mer information och bokning kontakta: 

For information in English about the venues click here.

Jenny Rutenborg, 076-825 17 87

eller

Jessica Broberg, 072-584 80 04

e-post

Läs om våra aktuella evenemang här >>


Hyra av lokaler i Skärholmen: 

Hyra lokal Skärholmen

Henrik Enar, 0725691663

e-post


Hyra av lokaler i Vällingby

Hyra lokal i Vällingby

Olle Mangfors, 08-370 191

e-post


Mat & dryck

En God Stund, vilken stund som helst!

Vi samarbetar med restaurang Teaterbaren som erbjuder mat och dryck till arrangemanget. Teaterbaren älskar mat och människor och det märks. Restaurangen är Svanenmärkt och värnar om det gröna, närodlade och goda. Här kan du få En God Stund, vilken stund som helst! Teaterbaren erbjuder speciellt framtagna paket som passar alla olika sorters arrangemang. Allt från energigivande fika, mättande lunchbufféer till lyxiga en-, två-, eller trerättersmiddagar. Deras flexibla lösningar för större grupper kan bestå av hel- och halvdagspaket och om du vill kan du toppa med middag eller varför inte avsluta dagen med ett mingel? Dra dig inte för att fråga om du vill ha något utöver det vanliga,

Teaterbaren ordnar det mesta!

Kontakt Teaterbaren

Menyer