×
En del av Stockholms stad
Foto: Petra Hellberg

Arkiverat evenemang:

Bibliotekens flyttfest


söndag 18 november 2018
Kulturbiblioteket, Lava, TioTretton • Fri Entré


Flyttpizza, gratis böcker och musik med Vasas flora och fauna är några saker som sker under Bibliotekens flyttfest söndag 18 november.

LAVA

Lava bjuder på pizza och visar gulliga grejer live på storskärm. Allt material är gratis så kom och pyssla och fynda bland våra bortskänkes-böcker. Klockan 15:00 blir det högläsning på temat "förändringens vindar".

TIOTRETTON

Vi bakar flyttpizza, packar böcker, röjer runt och bygger upp en jättestor bokfiskdamm där ni kan håva in böcker att behålla.

KULTURBIBLIOTEKET

Passa på att låna hem böcker, skivor, film, noter och serier innan vi stänger för att förbereda utflytt. Extra lång lånetid – fram till 22 januari – på allt! Dessutom får vi finbesök av Fredrik Strage, Vasas flora och fauna och Moa Romanova.


Moa Romanova (foto: Kristian Bengtsson), Mattias Björkas (Vasas flora och fauna) & Fredrik Strage (foto: Pär Olsson). 

Läs mer om flyttfesten på Kulturbiblioteket här >

Med början i januari 2019 kommer Kulturhuset Stadsteatern att genomgå en genomgripande renovering. Under byggtiden på 18 månader flyttar därför våra bibliotek till andra platser.

Kulturbiblioteket och Lava stänger den 18 november 2018, men den 7 januari 2019 öppnar vi igen Under Fontänen i nya temporära lokaler på Sergels Torg.

TioTretton stänger den 18 november 2018, men flyttar in på Plattan där vi öppnar den 7 januari 2019.

Rum för Barn stänger den 5 november 2018, men den 7 januari 2019 öppnar vi på Plattan, men i ett annat och mindre format nämligen Lånelabyrinten.

Läs mer om bibliotekens flytt här >

Lava • TioTretton • Fri entré • Kulturbiblioteket