×
En del av Stockholms stad
Skärholmen
Amphi Bastion

Skärisbiografen

Skärisbiografen i Kulturhuset Stadsteaterns lokaler i Skärholmen är en bio för barn och unga. Här visas spelfilmer och dokumentärer, kortfilmer och animerat, både bioaktuella filmer och äldre filmer, från olika delar av världen. Filmfestivaler och andra speciella samarbeten gör det möjligt att visa filmer som annars inte skulle visas på bio i Sverige.

Gå på bio på måndagar och söndagar

Bion visar film varje söndag och måndag. Ibland blir det pyssel, premiärkalas eller premiärmingel, regissörssamtal eller panelsamtal i samband med filmvisningarna. Biljetterna kostar alltid 50 kr/st. Varje månad kommer ett nytt filmprogram som du kan hämta på Skärisbiografen, i ställ inne i Skärholmen centrum eller läsa/boka här

FILM I SKOLAN

Att se film på bio som barn är en upplevelse som lägger grunden för framtida biobesök och filmupplevelser. Film i skolan är en viktig del i biografverksamheten och vi har filmvisningar för alla åldrar från förskola till gymnasiet. Utifrån ett barnperspektiv har vi ett program som tar upp viktiga ämnen och delar av filmhistorien, både på skoltid och fritid. Biljetterna kostar 0-20 kr/elev. Det aktuella film i skolan-programmet hittar du här. 


Tyck till om din bio!

Vad har du för idéer och förhoppningar på din bio i Skärholmen? Vill du ha en filmklubb, få filmtips, se film med vänner och familj? Kanske se film med klassen och göra egna filmer? Eller visa dina egna filmer? Träffa regissörer eller andra filmarbetare i samband med filmvisningar? Samarbeta med oss? Berätta!

Kontakta: valentina.bender@stadsteatern.stockholm.se

Skärisbiografen med publik
Skärisbiografen med publik
Skärisbiografen med publik